Viktväktarkassar – recept med uträknade points

Viktväktarkassarna är till dig för dig som av någon anledning valt att äta enligt Viktväktardieten. Antingen önskar du minska i vikt eller så uppskattar du bara en hälsosam livsstil, utan större pekpinnar men ändå med nyttig mat. Det finns många typer av Viktväktarkassar, men gemensamt för de alla är att de enbart har recept med SmartPoints-uträkningar – du behöver alltså inte räkna själv vad vare måltid kostar i points. 

Aktuella rabatter:

  • City Gross: Just nu 100 kr rabatt med kod PROVMK100
  • Linas Matkasse: Använd koden NYKUNDMAR20 för att få upp till 350 kr rabatt på dina två första matkassar. 
  • Middagsfrid: Bäst i test 2018 – det firar vi med upp till 300 kr rabatt på din första matkasse!
city gross viktvaktarkassen

Prova-på-pris från

649 kr

Ord.Pris 749 kr

Viktväktarkassen från City Gross är perfekt för dig som vill ha koll på vad du äter. Med Viktväktarnas egna Smartpoint-system är det lätt att äta både rätt och gott.  Nya inspirerande rätter med bra näringsinnehåll har gjort denna matkasse till en stor favorit. 

 Finns För: 3 – 5 Middagar

Finns för: 2 & 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 649 kr (Ord.Pris 749 kr)

city gross laktosfria viktvaktarkassen

Prova-på-pris från

779 kr

Ord.Pris 879 kr

Viktväktarnas laktosfria matkasse från City Gross är till för dig som vill undvika laktos och samtidigt äta nyttigt. Med god mat anpassad för att gå ner i vikt är denna matkasse perfekt för familjer med stor aktivitet. Denna kasse finns även att hämta färdigpackad i butik.

 Finns För: 5 Middagar

Finns för: 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 779 kr ( Ord.Pris 879 kr)

city gross vegetariska viktvaktarkassen

Prova-på-pris från

549 kr

Ord.pris 649 kr

Med den vegetariska matkassen från Viktväktarna kan du vara säker på att du och din familj får i er all den viktiga näring ni behöver. Spännande vegetariska recept i kombination med råvaror av högsta kvalitet gör denna matkasse till en riktig hälsokasse!

 Finns För: 4 Middagar

Finns för: 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 649 Kr (Ord.Pris 749 kr)

city gross snabba viktvaktarkassen

Prova-på-pris från

599 kr

Ord.pris 699 kr

Viktväktarnas Snabba Viktväktarkasse är en riktig toppenkasse för dig som vill spara tid, äta hälsosamt och ändå inte tumma på kvaliteten. Laga god, nyttig och smakrik mat på 20 minuter. Fylld med fräscha råvaror för dig som känner att tiden är knapp. 

 Finns För: 4 Middagar

Finns för: 2 & 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 599 kr (Ord.Pris 699 kr)

Viktväktarkassen är både nyttig och god

Viktväktarkassarna är speciellt framtagna för dig som vill göra det enkelt för dig att följa din diet. Med Smartpoint-systemet är det enkelt att hålla koll på vad din mat innehåller. Med enkla och snabblagade recept blir det både roligt och gott att äta nyttigt. Denna kasse kan även hämtas ut färdigpackad i butik vilket gör att du kan spara på kostnaderna. Vill du istället ha din Viktväktarkasse utkörd till dörren kan du få det mot en kostnad av 50 kr.

Viktväktarkasse – bara för den som vill gå ner i vikt?

Viktväktarkassen är inte bara för den som önskar gå ner i vikt, kassen är nämligen anpassad och utformad för att passa näringsbehovet hos barnfamiljer. Med smarta recept gör Viktväktarna det enkelt att äta nyttigt och enkelt att få i sig alla de där viktiga näringsämnena. Vill du gå ner i vikt och vill göra det enkelt för dig är denna kasse perfekt!

Jämför Viktväktarnas matkassar

Handla Mat Online har gjort det enkelt och smidigt för dig som privatperson att jämföra alla Viktväktarnas matkassar på ett och samma ställe. Alla Viktväktarnas matkassar kommer med nya spännande veckomenyer. Alla recept är både nyttiga och enkla att tillaga. Råvarorna håller högsta klass och gör gott för både plånbok och miljön.

Menyexempel från Viktväktarnas Laktosfria Matkasse

Måndag: Öppen Moussaka Tisdag: Lax i ugn med vitostkräm Onsdag: Bakad potatis med vegoröra Torsdag: Persisk kyckling med ris Fredag: Pizza med fläskytterfilé

Menyexempel från Viktväktarnas Matkasse Original

Måndag: Burritos i ugn Tisdag: Lax med ingefära och kokos Onsdag: Korv- och rotfruktsgratäng Torsdag: Kycklingpytt med en touch av ingefära och chili Fredag: Slottsstek

Menyexempel från Viktväktarnas Vegetariska Matkasse

Måndag: Linsjärpar med klyftpotatis och tzatziki Tisdag: Linsbolognese med pasta Onsdag: Frästa kikärtor med tabbouleh