Vegetarisk matkasse

En vegetarisk matkasse kommer fullproppad med nyttigheter från växtriket vilket gör att du är snäll mot såväl kroppen, plånboken och miljön. Kan det bli bättre? De flesta vegetariska matkassar är lakto-ovo-vegetariska, vilket innebär att de innehåller ägg och mjölkprodukter. Önskar du en helvegetarisk matkasse kan du titta under listan med Veganska matkassar. 

Aktuella rabatter:

  • City Gross: Just nu upp till 100 kr rabatt
  • Linas Matkasse: Använd koden 50AT1 för att få 50% på din första matkasse!
  • Middagsfrid: Bäst i test 2018 – det firar vi med upp till 300 kr rabatt på din första matkasse!
middagsfrid vegokassen

prova-på-pris från

395 kr

ord.pris 675 kr

Vegokassen från Middagsfrid kommer fullproppad med goda och nyttiga råvaror som är anpassade för såväl vuxna som barn. Varje matkasse är vegetarisk och är perfekt för dig som vill äta nyttigare och miljövänligare och som kanske har brist på tid och inspiration. Sluta äta samma tråkiga middag om och om igen och bryt rutinen med en vegokasse från Middagsfrid.

 Finns För: 3 Middagar

Finns för: 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 395 Kr (Ord.Pris 675 Kr)

city gross vegetariska matkasse

prova-på-pris från

489 kr

ord.pris 589 kr

Med goda och enkla recept framtagna efter säsong är City Gross vegetariska matkasse perfekt för stora och små familjer.  Gör det enkelt för dig och din familj att äta grönare och mer varierat samtidigt som du sparar tid, energi och pengar. Matkassen innehåller både ägg och mejerivaror och kan fås levererad hem till dörren eller hämtas ut färdigpackad i butik.

 Finns För: 3 – 5 Middagar

Finns för: 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 489 Kr (Ord.Pris 589 kr) 

vit matkasse med råvaror

prova-på-pris från

679 kr

ord.pris 829 kr

Den vegetariska kassen från Linas matkasse är en riktig storsäljare och älskad av familjer runt om i Sverige. Nya roliga veckomenyer och snabblagade näringsrika middagar gör matlagningen både rolig och effektiv. Just nu ingår även en Linas fruktpåse vid köp av en vegetarisk matkasse.

 Finns För: 4 Middagar

Finns för: 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 679 Kr (Ord.Pris 829 Kr)

city gross vegetariska viktvaktarkassen

prova-på-pris från

549 kr

ord.pris 649 kr

City Gross vegetariska Viktväktarkasse innehåller recept anpassade för Viktväktardieten, samtidigt som de inte innehåller några animaliska råvaror. I matkassen får ni ingredienser och råvaror av hög kvalitet som tillagas enligt spännande recept som passar hela familjen. En riktig hälsokasse som passar dig som bryr dig både om kropp, miljö och djur!

 Finns För: 3 & 4 Middagar

Finns för: 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 549 kr (Ord.Pris 649 kr)

Vegetarisk matkasse med recept utan kött

Att äta vegetariskt är ett val som fler och fler väljer att göra. Det finns många anledningar till varför en person väljer att äta vegetariskt där hälsa och miljö är två vanliga faktorer. Tyvärr tror fortfarande många att en vegetarisk kosthållning innebär att man inte får i sig alla näringsämnen man behöver, till exempel tillräckligt med protein. Detta stämmer inte och med lite planering och kunskap är det enkelt att sätta ihop vegetariska middagar som har allt som en individ behöver för att må bra. Tack vare en växande efterfrågan på vegetariska produkter har även utbudet av vegetariska matkassar ökat. Flera företag har därför valt att ta fram just en sådan och i många fall har den vegetariska matkassen blivit en riktig storsäljare.

Fördelar med att välja en vegetarisk matkasse

  • Bra för både din hälsa och i många fall även för din plånbok
  • Du är med och sparar på miljön och klimatet
  • Färdiga recept ger dig nya enkla rätter varje dag
  • Fräscht, enkelt, snabblagat och framför allt gott

Hur fungerar en vegetarisk matkasse?

Det finns många fördelar med att välja en vegetarisk matkasse. Hälsa, miljö och klimat är några självklara fördelar. Men att köpa en färdig matkasse kommer med en rad andra fördelar – du slipper fundera på vad som ska ätas till middag, du slipper göra inköpslistor och handla i butiker och du slipper egentligen allt det tråkiga med att laga goda middagar. En färdig matkasse består av mellan 2-5 middagar och finns för 2-5 personer. Varje matkasse kommer med goda nyttiga och spännande recept som är enkla att tillaga. Varorna har alltid färskhetsgaranti och med kylbilar som levererar maten är du garanterad att maten håller sig fräsch. Med en vegetarisk matkasse kan du helt enkelt lägga tid och energi på saker som är roligare i livet och du får ett enklare vardagspussel.

Jämför vegetariska matkassar

Just nu kan du som ny kund spara upp till 50% när du väljer att köpa en vegetarisk matkasse genom många av våra rekommenderade samarbetspartners. Högst upp på denna sida hittar du alla marknadens vegetariska matkassar och kan enkelt hitta den som passar just dig och din familjs preferenser.

Menyexempel Från Middagsfrid

Måndag: Risotto med vitlöksstekt portabello och rostad broccoli

Tisdag: Fylld zucchini med rostad sötpotatis och chilisås

Onsdag: Panerad chevréost med ljummen rödbets- och blomkålssallad

Menyexempel Från City Gross

Måndag: Currystekt tofu med krämig orzomix

Tisdag: Getostpaj med valnötter och päron

Onsdag: Sesam-ramen med chilivegme

Torsdag: Bakad potatis och krämig äggsallad

Fredag: Paj med vårlök, valnötter och citron

Menyexempel Från Linas Matkasse

Måndag: Fylld zucchini med ricotta, pumpafrön och basilikadoftande tomatsås

Tisdag: Verduras mexicano med mango och limesalsa

Onsdag: Tagliatelle med Saint agur, rostade valnötter och vitlöksstekta krutonger