Jämför alla Nyttiga matkassar

Marknadens nyttiga matkassar har en sak gemensamt: produkterna är inte enbart utvalda på grund av smak utan även på grund av att de är hälsosamma eller har stora miljöfördelar. Exempelvis har vi här de vegetariska och flexitarianska matkassarna vars koldioxid-påverkan på klimatet är mindre än hos de kassar som innehåller kött. Du hittar även den glutenfria kassen där bristen på produkter som exempelvis pasta och mjöl gör att den är mer snäll mot kroppen.

låda med matvaror
 

tecknad kvinna

1 – 6 Personer

tecknad ikon med gaffel och kniv

3 Middagar

middagsfrid vegokassen
 

tecknad kvinna

4 Personer

tecknad ikon med gaffel och kniv

3 Middagar

city gross flexitariankassen
 

tecknad kvinna

4 Personer

tecknad ikon med gaffel och kniv

4 Middagar

city gross glutenfria familjekassen
 

tecknad kvinna

2 & 4 Personer

tecknad ikon med gaffel och kniv

3 & 5 Middagar

city gross viktvaktarkassen
 

tecknad kvinna

2 & 4 Personer

tecknad ikon med gaffel och kniv

3 – 5 Middagar

city gross vegetariska kassen
 

tecknad kvinna

4 Personer

tecknad ikon med gaffel och kniv

3 Middagar

Nyttig matkasse

Då fler och fler bryr sig om och förstår kopplingen mellan bra mat och hälsa har fler valt att underlätta vardagen genom att köpa en färdigpackad och hälsosam matkasse. Det finns många olika varianter av nyttiga matkassar att välja bland därför har vi gjort det enkelt för dig genom att samla alla på ett och samma ställe. Att kosten påverkar ens hälsa i väldigt stor utsträckning är nog de flesta medvetna om. Men trots detta kan det vara svårt att få ihop goda, nyttiga och näringsrika måltider som hela familjen kan njuta av.

Att ständigt komma på nya roliga recept och att spendera tid letandes efter rätt råvaror kan ofta vara både tröttsamt och tidskrävande. Med en nyttig matkasse slipper du allt det där tråkiga med att få ihop en god middag och kan lägga den värdefulla tiden på roligare saker. Varje matkasse kommer laddad med recept och alla råvaror och produkter som du behöver för att skapa en fantastisk måltid alla dagar i veckan.

Vilken nyttig matkasse ska jag välja?

Vilken nyttig matkasse du ska välja beror på vilka preferenser du och din familj har. På marknaden kan du hitta en hel rad olika varianter som passar just dig. Några av de populäraste är LCHF-matkassen, GI-matkassen och den vegetariska matkassen. Det finns även matkassar anpassade för personer som vill undvika gluten eller som bara vill äta helt ekologiskt. Jämför marknadens alla nyttiga matkassar hos oss och hitta din favorit! Kom ihåg att en nyttig matkasse alltid levereras med råvaror av högsta kvalitet och enkla recept som gör det enkelt och snabbt att kasta ihop en god och nyttig middag.

Är en nyttig matkasse dyrare än en vanlig matkasse?

Det enkla svaret på den frågan är nej. Priserna på matkassar varierar från leverantör till leverantör och avgörs ofta av antalet middagar samt antalet personer man vill att matkassen ska räcka till. Enligt Linas matkasse säger 80% av deras kunder att de antingen sparar pengar eller har en oförändrad budget då de valt att få all sin mat genom färdiga matkassar.