Laktosfri Matkasse

För oss som önskar äta laktosfritt – oavsett om det är av allergi- eller hälsoskäl, finns idag ett stort utbud av matkassar. Här nedan har vi samlat alla alternativ av kassar med recept och produkter som är helt fria från laktos. 

Aktuella rabatter:

  • City Gross: Just nu upp till 100 kr rabatt
  • Linas Matkasse: Använd koden 50AT1 för att få 50% på din första matkasse!
  • Middagsfrid: Bäst i test 2018 – det firar vi med upp till 300 kr rabatt på din första matkasse!
city gross laktosfria familjekasse

Prova på pris från

669 kr

Ord.Pris 769 kr

City Gross laktosfria matkasse är perfekt för dig som vill spara tid, pengar och energi. Med färskhetsgaranti kan du vara säker på att alla dina råvaror och produkter alltid håller högsta klass. Den laktosfria matkassen gör det enkelt att äta laktosfritt och med nya veckomenyer behöver du och din familj aldrig äta samma sak om och om igen.

 Finns För: 5 Middagar

Finns för: 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 669 Kr (Ord.Pris 769 kr)

vit matkasse från linas matkasse

Prova på pris från

798 kr

Ord.Pris 998 kr

Linas laktosfria barnkasse är en av de mest populära matkassarna på marknaden. Med stor veckovariation, råvaror av högsta kvalitet och punktliga leveranser kan du vara säker på en fantastisk upplevelse. Att den är anpassad för både vuxna och barn gör Linas laktosfria barnkasse perfekt för hela familjen.

 Finns För: 5 Middagar

Finns för: 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 798 Kr (Ord.Pris 998 kr)

city gross laktosfria viktvaktarkassen

Prova på pris från

679 kr

Ord.Pris 779 kr

Viktväktarnas laktosfria matkasse är perfekt för dig som vill undvika laktos samtidigt som du följer Viktväktarnas diet. Med smartpoint-räknade recept kan du vara säker på att dina middagar innehåller exakt den näring som du och din familj behöver. Gör det enkelt för dig och spara tid med Viktväktarnas laktosfria matkasse idag!

 Finns För: 5 Middagar

Finns för: 2 & 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 679 Kr (Ord.Pris 779 kr) 

Laktosfri matkasse för dig med allergi

Anledningarna till varför man vill välja en laktosfri matkasse kan vara flera men den vanligaste är att någon i familjen är laktosintolerant. Då det är en vanligt förekommande åkomma har många matkasseföretag sett till att göra det enkelt att äta laktosfritt. I vissa fall kan du meddela företaget att ni önskar få laktosfri mat men det finns även färdiga matkassar utan laktos. Genom att samla alla laktosfria matkassar på ett och samma ställe har vi på Handla Mat Online gjort det enkelt för dig som konsument att hitta just din favorit.

Hur fungerar en laktosfri matkasse?

En laktosfri matkasse är en matkasse utformad efter personer och familjer som av någon anledning vill välja bort laktos. De färdiga matkassarna finns för 2-5 personer och innehåller 2-5 middagar beroende på vad du önskar. Varje matkasse innehåller garanterat färska och fräscha råvaror av absolut högsta kvalitet. Med färdiga recept blir det enkelt och tidseffektivt att kasta ihop en underbart god och näringsrik middag. Du slipper allt tråkigt med att laga mat som att handla och att komma på vad ni ska äta till middag just den dagen. Med färdiga recept och pinfärska råvaror levererade till dörren som innehåller alla näringsämnen vuxna och barn behöver, blir det en enkel match att få ihop vardagspusslet. Lättare än så kan det inte bli

Är det dyrt med laktosfria matkassar?

Uppfattningen verkar generellt sett vara att färdiga matkassar är dyrt och lyxigt. Sanningen kan inte ligga längre ifrån, åtminstone vad gäller priset. Enligt Linas Matkasse har 80% av deras kunder samma eller lägre kostnader för maten än vad de hade innan de började med färdiga matkassar. En annan positiv aspekt är att du får total kontroll på vad du och din familj faktiskt spenderar på mat. 

Menyexempel - City Gross

Måndag: Cevapcici med paprika och tomatris Tisdag: Kryddig koljafilé med limeyoghurt Onsdag: Pastagratäng med tomat och spenat Torsdag: Köttfärslimpa med katrinplommon och varm citronkål

Menyexempel - Linas Matkasse

Måndag: Bamsebiff med potatismos, skysås och morotssallad Tisdag: Pizza Piazza med rostbiff och vitkålssallad Onsdag: Kycklinggryta med apelsin och ris Torsdag: Fräsig korvstroganoff med körsbärstomater, oregano och vitlök Fredag: Torsk i ägg- och persiljesås med kokt potatis och gröna ärter