Jämför alla GI-matkassar

Idag finns inte många GI-matkassar med GI-anpassade råvaror och recept på marknaden. Det finns ett specialiserat företag – GI-boxen, men utöver detta har du också möjlighet att använda dig av City Gross Flexkasse där du själv anpassar vilka råvaror du vill ha i just din kasse. 

gi kassens produkter och matlådor

från 695 kr 

Med goda och varierade luncher och middagar är GI-boxen perfekt för dig som vill äta enligt GI-metoden.

Välj mellan en uppsjö av nyttiga färdiglagade rätter. Med pengar-tillbaka-garanti kan du vara säker på att du blir nöjd!

 Finns För: 10-40 Middagar

Finns för: 1 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 695 Kr

Gi matkasse

GI-matkassen har blivit en storsäljare och det är enkelt att förstå varför. Matkassen bygger på den otroligt populära GI-metoden som använts av tusentals svenskar för att både må och se bättre ut. Att äta enligt GI innebär att man undviker kolhydrater som har ett högt glykemiskt index och fokuserar på kolhydrater med ett lågt glykemiskt index. Med en färdig GI-matkasse är det enkelt att hålla dieten och må bättre.

GI-matkasse – vilka är fördelarna?

Att hålla en specifik kosthållning kan vara svårt och kräva energi. Att konstant leta efter nya anpassade recept följt av långa tråkiga turer i matbutiken blir snabbt en pärs. Med en GI-matkasse slipper du allt det där jobbiga och tråkiga med att få ihop fantastiska middagar varje dag. Varje GI-matkasse kommer fullproppad med fräscha och nyttiga produkter som är helt anpassade efter dina preferenser. Varje vecka kommer med en ny spännande och lättlagad meny som du och din familj kan njuta av.

GI-matkassen funkar för hela familjen

Då kosthållningen GI är optimal för såväl barn som vuxna är detta en matkasse som passar hela familjen. Rik på fetter, protein och rätt kolhydrater kan du vara säker på att ni får i er alla viktiga näringsämnen som växande barn och vuxna individer behöver. Den som vill öka sitt intag av kolhydrater, om man till exempel tränar, kan enkelt göra så genom att tillsätta önskad mängd till middagen.