Familjekassar – matkassar för barnfamiljen

Familjekassarna är, som namnet avslöjar, passande för familjen. Gemensamt för alla Familjekassar är att de har varierande recept med både klassiska och moderna smaker samt att de har recept som går snabbt att tillaga. Perfekt för den lite stressade familjen som inte vill lägga tid på att tänka ut och laga spännande maträtter. 

Aktuella rabatter:

    • City Gross: Just nu upp till 100 kr rabatt
    • Linas Matkasse: Använd koden 50AT1 för att få 50% på din första matkasse!
    • Middagsfrid: Bäst i test 2018 – det firar vi med upp till 300 kr rabatt på din första matkasse!
city gross billiga_kassen

prova-på-pris från

399 kr

ord.pris 499 kr

City Gross billiga matkasse är perfekt för dig som vill spara pengar, men samtidigt spara tid! Matkassen består av enkla, lättlagade recept och goda råvaror. Självklart bra kvalitet, om än till ett lägre pris än många andra matkassar. Varje middag i denna matkasse tar cirka 30-40 minuter att tillaga. 

 Finns För: 4 Middagar

Finns för: 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 399 kr (Ord.Pris 499 kr)

grillkassen

prova-på-pris från

549 kr

ord.pris 649 kr

City Gross nya grillkasse är perfekt för dig som älskar att grilla! Matkassen består härliga, goda och enkla grillrecept som passar perfekt för härliga sommarkvällar. Grillkassen passar utmärkt för både nybörjaren och grillmästaren.

 Finns För: 3 Middagar

Finns för: 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 549 kr (Ord.Pris 649 kr)

vit matkasse

prova-på-pris från

749 kr

ord.pris 899 kr

Linas Originalkasse har snabbt blivit en populär storsäljare bland familjer. Varje matkasse leveras med fem kompletta middagar för fyra personer. Varje middag är utformad för att vara god, näringsrik och gå fort att tillaga. Med en blandning av klassiska och nya spännande rätter är detta den perfekta matkassen för hela familjen. Just nu får du även Linas Fruktkasse vid köp av en originalkasse.

 Finns För: 5 Middagar

Finns för: 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 749 kr (Ord.Pris 899 kr)

sommarkasse från middagsfrid

prova-på-pris från

495 kr

ord.pris 595 kr

Middagsfrids Sommarkasse innehåller härliga somriga rätter som passar alla smaker. Varje matkasse kommer med två härliga rätter samt en fantastiskt god efterrätt. Perfekt för en heldag med både lunch, middag och efterrätt eller som en härlig 3-rätters middag. Med nya, spännande och lättlagade recept varje vecka blir det en barnlek att glänsa i köket. 

 Finns För: 3 Middagar

Finns för: 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 495 kr (Ord.Pris 595 kr)

city gross familjekassen

prova-på-pris från

499 kr

ord.pris 599 kr

Familjekassen från City Gross är en av matkasse med maträtter och recept som passar familjen. De passar alla smaklökar och är inte för komplicerade att laga. Matkassen finns även som glutenfri och laktosfri. Med varierade råvaror av hög kvalitet blir den snabbt en favorit.

 Finns För: 3 & 5 Middagar

Finns för: 2, 4 & 6 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 499 kr (Ord.Pris 599 kr)

middagsfrid originalkassen

prova-på-pris från

525 kr

ord.pris 725 kr

Perfekt för dig med en liten mindre familj eller som bara vill slippa handla och fundera ut recept några dagar i veckan. Skapa mer tid för familj samtidigt som du och din familj kan njuta av en varierad kost. Varje matkasse innehåller kött, fisk, fågel och en vegetarisk maträtt.

 Finns För: 3 – 5 Middagar

Finns för: 2 & 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 525 kr (Ord.Pris 725 kr)

vit matkasse

prova-på-pris från

499 kr

ord.pris 599 kr

Lättlagade kassen är perfekt för dig som vill få ihop goda måltider på nolltid. Med fokus på lättlagad mat förbereds en del av tillbehören, allt för att du ska spara tid tid och energi. Med råvaror av högsta kvalitet och med tusentals nöjda kunder är Linas matkasse alltid att lita på.

 Finns För: 3 & 4 Middagar

Finns för: 2, 4 & 6 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 499 kr (Ord.Pris 599 kr)

vit matkasse

prova-på-pris från

749 kr

ord.pris 899 kr

Med Linas Matkasses Supersnabba kasse spenderar du max 15 minuter i köket.  Recepten är utformade så att du ska kunna servera middagen på en kvart – det blir möjligt med hjälp av smarta genvägar. Välbekanta rätter med spännande smaker. Passar familjer med lite äldre barn.

 Finns För: 4 Middagar

Finns för: 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 749 kr (ord pris 899 kr)

vit matkasse

prova-på-pris från

564 kr

ord.pris 689 kr

Linas Matkasses Inspirationskasse passar dig som gärna spenderar mycket tid i köket, och har matlagning som intresse.  Denna matkasse består av recept där du lär dig tempurfritera, göra egna dumplings eller pickla grönsaker.  Inspirationskassen består alltid av en vegetarisk rätt och alltid mycket inspiration från andra matkulturer. 

 Finns För: 3 & 4 Middagar

Finns för: 2 & 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 564 kr (ord pris 689 kr)

middagsfrid snabbakassen

prova-på-pris från

645 kr

ord.pris 795

I Middagsfrids Snabba kasse har de fokuserat på snabba genvägar och enklare matlagning. Kassen innehåller 3 middagar för 4 personer och blandar kött, fågel, fisk och vegetariskt.  Rätterna tar cirka 25 minuter att laga, men tummar inte på kvalitet och smak.

 

 Finns För: 3 Middagar

Finns för: 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 645 kr (ord pris 795 kr)

Matkassar för familjen

Familjekassen passar perfekt för er med ett eller flera barn. Med nya spännande recept varje vecka är det enkelt att få till en enkel och god middag på nolltid. Varje vecka har en ny veckomeny som garanterar att ni kommer att hitta många nya favoriter. Matkassen är anpassad för vuxna och barn och innehåller alla viktiga näringsämnen som vuxna och växande barn behöver. Spara tid, pengar och energi och gör ditt vardagspussel lite enklare med Familjekassen!

Fördelar med en familjekasse

Det finns många fördelar med en familjekasse. En vanlig myt gällande färdiga matkassar är att det måste vara dyrt. Enligt Linas Matkasse har 80% av deras kunder en oförändrad eller minskad matbudget varje månad med färdiga familjekassar. Du får även total kontroll på dina utgifter och slipper fundera på vad maten kostar dig och din familj varje månad. Den näringsanpassade maten, den snabba tillagningen och de sparade pengarna är några anledningar till varför Familjekassen har blivit en storsäljare!

Veckomenyer – Exempel för en familjekasse

Varje vecka kommer nya spännande och näringsrika recept för varje matkasse. Se till att hitta matkassen som passar bäst för just dig och din familj. Nedan är några exempel på hur en veckomeny för en familjekasse kan se ut!

Menyexempel Från Linas populära Originalkasse

Måndag: Italienska kalvköttbullar i tomatsås med parmesan Tisdag: Frasig kalkonschnitzel med kronärtskockskräm och rostad potatis Onsdag: Krämig svamppanna med salviastekt gnocchi och persilja Torsdag: Pecorinorisotto med rostade tomater, ruccoladressing och lufttorkad skinka Fredag: Kryddstekt lättrimmad lax med indiska ärter och smörslungade morötter

Menyexempel Från Middagsfrids stora matkasse

Måndag: Lax med zucchinitäcke, broccoli och morotsallad Tisdag: Moussaka med smaker från Medelhavet Onsdag: Kycklingfilé med het rubb och svalkande mangosalsa Torsdag: Kycklingjärpar med fetaostkräm och rostade rotfrukter Fredag: Krämig svamp- och kålrotspasta toppad med persilja och pecorino