• Råvaror av hög kvalitet

  • Utan onödiga e-ämnen

  • Eko-löfte: minst 25% eko

  • Bäst i test 2016

  • 98,4% nöjda kunder

  • Sedan 2007

Middagsfrids matkassar

middagsfrid vegokassen

från 449 kr


Middagsfrid – Vegokassen

Den ekologiska Vegokassen från Middagsfrid passar perfekt för den med hälsa och miljö i fokus.

Med goda spännande recept blir det enkelt att få till goda vegetariska måltider som hela familjen kan njuta av.

Slipp fundera ut nya recept samtidigt som du och din familj kan njuta av god varierad kost samtidigt som ni sparar tid, pengar och energi.

 Finns För: 3 Middagar

Finns för: 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 449 kr (Ord.Pris 675 Kr)

middagsfrid originalkassen

från 399 kr


Middagsfrid – Originalkassen

Perfekt för dig med en liten mindre familj eller som bara vill slippa handla, förbereda, laga och servera mat några dagar i veckan.

Skapa mer tid för familj samtidigt som du och din familj kan njuta av en varierad kost.

Varje matkasse innehåller kött, fisk, fågel och en vegetarisk maträtt. 

 Finns För: 3 – 5 Middagar

Finns för: 2 & 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 399 kr (Ord.Pris 695 Kr) 

 

middagsfrid snabbakassen

från 595 kr


Middagsfrid – Snabba kassen

Den snabblagade Snabba kassen från Middagsfrid är perfekt för familjen på språng.

Med snabblagade nyttiga recept anpassade för hela familjen har 25-minuters-kassen blivit en av Middagsfrids populäraste kassar.

Med en blandning av kött, fisk och fågel kan du vara säker på att du och din familj kan äta en varierad kost samtidigt som ni har mer tid för varandra.

 Finns För: 3 Middagar

Finns för: 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 595 kr (Ord.Pris 795 Kr) 

middagsfrid barnkassen

från 499 kr


Middagsfrid – Barnkassen
 

Barnkassen är framtagen för att passa familjer mer både små och stora barn.

Med recept anpassade för barns smaklökar brukar denna matkasse vara riktigt populär även hos de mest svårflirtade barnen.

Barnkassen är laddad med frukt och grönt för att garantera att dina barn får i sig allt det viktiga de behöver.

 Finns För: 4 Middagar

Finns för: 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 499 kr (Ord.Pris 765 Kr)

middagsfrid flexitariankassen

från 299 kr


Middagsfrid – Flexitariska kassen

Den nya flexitariankassen från Middagsfrid är framtagen för dig som inte äter nöt-, fläsk eller viltkött.

Med inriktning på vegetariska rätter är detta en perfekt matkasse för dig som vill äta lite mer grönt.

Med goda säsongsgrönsaker, färsk fisk och närodlad fågel är det lätt att äta både nyttigt och varierat. 

 Finns För: 4 Middagar

Finns för: 2 & 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 299 kr (Ord.Pris 595 Kr) 

 

middagsfrid snabbakassen

från 595 kr


Middagsfrid – Snabba matkassen

Den snabba matkassen från Middagsfrid går att laga under 30 minuter. De är skapade för dig som prioriterar att matlagningen går fort.

Fokus ligger på smarta genvägar och enkel matlagning, utan att för den delen dra ner på kvalitet och smak. 

Kassen innehåller en blandning av kött, fågel, fisk och vegetariskt. 

 

 Finns För: 3 Middagar

Finns för: 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 595 kr (Ord.Pris 795 Kr) 

 

Middagsfrids matkassar

Middagsfrid grundades våren 2007 och har sen dess blivit mycket omtyckt av kunder runt om i Sverige. Med fokus på enkel, god och näringsrik mat erbjuder Middagsfrid någonting för alla. Alla recept är enkla att följa och går fort att tillaga utan att för den delen tumma på varken smak eller variation. Varje middag är planerad av en dietist för att du som kund ska känna dig trygg med att du får i dig alla de viktiga näringsämnena som man behöver. Varje måltid tar i snitt 35 minuter att tillaga och med pedagogiska receptblad blir det enkelt att få ihop en fantastisk middag.

Du som kund kan enkelt lägga upp ditt egna leveransschema och välja själv hur ofta du vill få dina matkassar levererade. Matkassarna levereras i kylbil och du kan själv välja om du vill få dem levererade på söndagar, måndagar eller tisdagar.

Du som kund kan behöva ha vissa basvaror hemma som tex olja, salt & peppar. Varje ny veckomeny kommer med en lista på vad du som kund bör ha hemma för att kunna tillaga recepten. 

Middagsfrid - 5 Spännande matkassar.

Originalkassen: Den perfekta matkassen och deras storsäljare. Med huvudråvaror som kött, fisk & fågel av högsta kvalitet är det enkelt att lyckas i köket med Originalkassen. Matkassen är anpassad för 4 personer och totalt 3 middagar.

Barnkassen: Anpassad och framtagen för dig med barn. Med fokus på gamla favoriter och nya spännande rätter är detta en matkasse som även dom mest kräsna barnen kommer älska. Med mycket grönt kan du vara säker på att dina barn får i sig allt det där viktiga som man behöver när man växer. Huvudråvarorna består av kött, fisk & fågel.

Vegokassen: Att äta vegetariskt kan vara både svårt och tidskrävande. Vegokassen är perfekt för dig som vill äta vegetariskt och varierat utan att behöva fundera ut nya spännande rätter. Med gamla klassiker i vego-tappning till roliga och spännande recept från Asien och Afrika är detta en matkasse som är svår att tröttna på. Varje matkasse kommer med 3 middagar för totalt 4 personer per måltid.

Flexitariankassen: Framtagen för dig som vill undvika vilt-, nöt & fläskkött. Denna matkasse finns för 4 middagar och är anpassad för 2 personer. Med fokus på grönt får du en varierande meny baserad på fisk, fågel och vegetariska rätter.

Snabbakassen: Perfekt för dig som vill lägga minimalt med tid i köket utan att kompromissa på smak och variation. Framtagen för att du som kund ska minimera din tid i köket och slippa allt det där tråkiga med middagarna. Denna matkasse finns för 3 personer och totalt 4 middagar.

Frukost/frukt: Just nu finns även två nya roliga kassar; Frukt & frukostkassen. Perfekt för dig som älskar frukost eller som bara vill försäkra dig om att alltid ha färsk frukt hemma. Just nu får du 10% rabatt när du beställer någon av dessa kassar för första gången. 

Middagsfrid barnkasse

Framtagen för att passa såväl små som stora barn är middagsfrids barnkasse perfekt för dig som vill få en enklare vardag. Varje matkasse kommer med spännande och lättlagade recept som barnen kommer älska. Med fokus på goda grönsaker kan du vara säker på att dina barn får i sig all näring just barn behöver.

Leverans

Middagsfrid levererar i dagsläget till över 300 postorter i Sverige. Leveransdagarna är normalt Söndag, Måndag eller Tisdag. Du kan enkelt lägga upp ditt egna anpassade leveransschema och välja om du vill få leverans varje eller varannan vecka.

Middagsfrid Rabattkod

Just nu får du som ny kund ett unikt prova-på-pris när du väljer att handla en matkasse från Middagsfrid. Du aktiverar rabatten genom att klicka på önskad matkasse eller genom att klicka här

Recept

Med en rad olika matkassar som alla innefattar olika inriktningar kommer recepten varierar beroende på vilken matkasse du väljer. Nedan kan du se ett menyexempel från snabba kassen.

  • Snabbpanerad fisk med färskpotatis & pepparrotssås
  • Köttfärskebab med salsa, vitlökssås, & tortillabröd
  • Kalkon med krämig avokadopasta & melonsallad