• Matkassen med de goda såserna

  • 5-20 minuters tillagning

  • Lättlagat & Nyttigt

  • Du behöver enbart salt, peppar & smör/olja

  • Möjlighet att byta kasse varje vecka

  • 5 matkassar

Matkomforts matkassar – snabb tillagning & hög flexibilitet

låda med mat

pris från

555 kr

per matkasse

Premiumkassen är Matkomforts klassiska matkasse.

Varje matkasse innehåller fyra goda och nyttiga recept baserade på Svenska råvaror. Maten är ekologisk, närproducerad och av absolut högsta klass. Du kan nu även lägga till extra huvudråvara om så önskas vid beställning.

Välj mellan två portioner extra av fisk, fågel och/eller kött.

 Finns För: 4 Middagar

Finns för: 1 – 6 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 555 kr

pris från

925 kr

per matkasse

Vrooom-kassen är perfekt för dig som har ont om tid men som inte vill tumma på goda måltider.

Den snabba matkassen Vrooom från Matkomfort är utformad för att gå fort att tillaga och samtidigt smaka otroligt gott. Varje måltid tar max 10 minuter att tillaga och recepten är lätta att följa.

Lägg din tid på roligare saker med hjälp av Vrooom-kassen från Matkomfort.

 Finns För: 4 Middagar

Finns för: 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 925 kr

matkasse

pris från

495 kr

per matkasse

Sthlmslådan kommer med tre middagar för dig som inte vill äta rött kött.

Istället får du fisk, fågel och andra vegetariska maträtter gjorda på ekologiska eller närproducerade grönsaker.

Med inspiration från dagens trender är denna kockförberedda matlåda perfekt för dig som vill äta gott, sunt och ekologiskt.

 Finns För: 3 Middagar

Finns för: 1 – 6 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 495 kr

låda med mat

pris från

1 115 kr

per matkasse

Matkomforts Familjefavoriter är en mycket populär och god matkasse som levereras med en rullandes 7-dagars meny.

Perfekt för alla de som vill slippa fundera på vad man ska laga till middag. Varje måltid är förberedd vid leveranstillfället.

Huvudråvaran får du ofta tillaga själv men mer tidskrävande saker som såser kommer färdiglagade av professionella kockar.

 Finns För: 4 Middagar

Finns för: 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 1115 kr

matkomfort vego premium

pris från

665 kr

per matkasse

Matkomforts Vego Premium är kassen för dig som vill äta bra mat utan att tumma på kvaliten. 

Vego premium innehåller tre kompletta måltider med närodlade, ekologiska och färska råvaror.

Allt du behöver är en stekpanna, skärbrada och kniv för att kunna skapa fantastiska måltider!

 Finns För: 2 Middagar

Finns för: 2, 4 & 6 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 665 kr

Matkomforts matkassar - enkla och goda recept

Matkomfort skiljer sig från andra matkasseföretag då många av de tidskrävande och svåra momenten redan är gjorda av professionella kockar. Tanken är att du ska spendera max 5 – 20 minuter i köket och endast göra det som behöver göras á la minut som att tex steka kycklingen.

Detta koncept har blivit mycket omtyckt och har gjort Matkomfort till en riktig favorit hos familjer och par runt om i Sverige.

Varje vecka kommer med nya spännande rätter som är både nyttiga och roliga att tillaga. Recepten är alltid enkla att följa och deras råvaror håller absolut högsta kvalitet. Matkassarna levereras med kylbil och du som kund har färskhetsgaranti vilket gör att du kan känna dig lugn med att just du kommer bli nöjd.

När du gjort din beställning kan du enkelt se den uppskattade leveranstiden under mina sidor. Alla matkassar levereras på söndagar och du som kund har möjlighet att påverka leveranstiden om så önskas.  Leveransen ingår alltid i priset och det finns ingen typ av bindningstid vilket gör att du enkelt kan göra en avbeställning om så önskas.

Matkomforts filosofi

Matkomforts filosofi är enkel och glasklar. Du som kund ska få det så enkelt som möjligt att äta fantastiskt gott utan att behöva spendera en evighet i köket. Varje maträtt är portionsanpassad, förberedd av professionella kockar, och är alltid snabblagad.

Med över 2500 hushåll som får sina middagar levererade av Matkomfort varje vecka har de snabbt blivit en populär aktör på marknaden. Slipp allt det där tråkiga med matlagningen och lägg din tid på något roligare istället.

4 populära matkassar från Matkomfort

Just nu erbjuder Matkomfort fyra spännande matkassar som alla erbjuder något speciellt.

Premium: Detta är Matkomforts populäraste matkasse och innehåller endast svenska råvaror av högsta kvalitet. Varje matkasse kommer med fyra kompletta måltider för 1 – 6 personer. Grönsakerna är säsongsbaserade och hela matkassen är fri från onödiga e-ämnen och kommer med äkta smaksättare. Allt du som kund behöver är 5 – 20 minuter, salt och peppar, och någonting att steka i.

Sthlmslådan: Tredagarsmeny anpassad för dig som vill undvika rött kött. Istället får du fisk, fågel och vegetariska rätter som alla levereras med fräscha och säsongsbaserade grönsaker. Med inspiration från de senaste mattrenderna och deras kunders önskemål är detta en matkasse som bjuder på många nya spännande upplevelser. Alla måltider är som alltid förbereda av professionella kockar och innehåller bara Svenska råvaror av högsta kvalitet.

Familjefavoriter: Maträtterna är framtagna med fokus på att passa alla i familjen oavsett ålder. Med barnsligt goda recept och barnvänliga grönsaker passar denna matkasse även dem med dom kräsnaste små liven. Som alltid med Matkomfort är rätterna förberedda och du som kund behöver max lägga 20 minuter i köket för att få en fantastisk middag.

Vrooom: Framtagen för dig som vill spendera minimalt med tid i köket. Varje maträtt tar mellan 5 – 10 minuter att tillaga och innehåller bara råvaror av högsta kvalitet. Trots den korta tillagningstiden är maten alltid lagad från grunden och erbjuder både spännande och roliga måltider för hela familjen. Vrooomkassen innehåller 4 middagar och är anpassad för 4 personer. Grönsaker ingår inte i denna matkasse så det är något som du som kund kan behöva handla själv om du önskar.

Menyexempel - Matkomfort

Beroende på vilken matkasse du väljer varierar menyernas sammansättning och fokus. Nedan ser du ett menyexempel från Sthlmslådan.

  • Veckans fisk – Kall inkokt lax med dillmajonnäs, citrongurka och kokt färskpotatis
  • Veckans fågel – Grillad kycklingfilé från Bjärefågel, klyftpotatis, bearnaise och tomatsallad
  • Veckans fantasi – Halloumiburgare med örtdressing, gravade tomater, surdegsbröd från Kringelgården och rostade morötter.