• Snabbt, enkelt & gott

  • Nyttiga måltider

  • Leverans varannan vecka

  • Färdiglagade luncher & middagar

  • Recept för nyttiga frukostar

  • Daglig kostcoachning

GI-boxen

gi kassens produkter och matlådor

från 695 kr 


GI-boxen

Med goda och varierade luncher och middagar är GI-boxen perfekt för dig som vill äta enligt GI-metoden. 

Välj mellan en uppsjö av nyttiga färdiglagade rätter. Med pengar-tillbaka-garanti kan du vara säker på att du blir nöjd!

 Finns För: 10-40 Middagar

Finns för: 1 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 695 kr

GI-boxen

GI-boxen är framtagen och anpassad för dig som vill gå ner i vikt eller behålla din nuvarande vikt. En leverans innehåller totalt 2 veckor av färdiglagade luncher och middagar. Varje måltid är anpassad efter GI-metoden och innehåller magert protein, långsamma kolhydrater och rikligt med grönsaker. Med stort fokus på Svenskt och ekologiskt är detta ett bra alternativ för dig med miljö i fokus. I tjänsten ingår även coaching gällande kost och träning som du får via deras hemsida. Observera att alla rätter är helt färdiglagade och allt du som kund behöver göra är att värma dem.

GI-matkasse - vilka är fördelarna?

Att hålla en specifik kosthållning kan vara svårt och kräva energi. Att konstant leta efter nya anpassade recept följt av långa tråkiga turer i matbutiken blir snabbt en pärs. Med en GI-matkasse slipper du allt det där jobbiga och tråkiga med att få ihop fantastiska middagar varje dag. Varje GI-matkasse kommer fullproppad med fräscha och nyttiga produkter som är helt anpassade efter dina preferenser. Varje vecka kommer med en ny spännande och lättlagad meny som du och din familj kan njuta av.

GI-matkassen funkar för hela familjen

Då kosthållningen GI är optimal för såväl barn som vuxna är detta en matkasse som passar hela familjen. Rik på fetter, protein och rätt kolhydrater kan du vara säker på att ni får i er alla viktiga näringsämnen som växande barn och vuxna individer behöver. Den som vill öka sitt intag av kolhydrater, om man tex tränar, kan enkelt göra så genom att tillsätta önskad mängd till middagen.

Utbud

Varje matkasse kommer med 10 olika recept och totalt 20 färdiglagade måltider.

Rabattkod

Just nu finns det ingen aktiv rabattkod till Gi-boxen

Omdöme

Vi på Handla mat online upplever att Gi-boxen uteslutande får positiv feedback från våra besökare och att det är en av dom populäraste leverantörerna av färdiga maträtter.

Leverans

Matkassarna från GI-boxen levereras på söndagar mellan kl 15 – 22 eller Måndagar och tisdagar mellan kl 17 – 22. Så fort du har lagt din order får du en uppskattad leveranstid och dag. Är du inte hemma vid leveranstillfället lämnar chauffören din matkasse utanför dörren och du får ett sms samt ett mail om att din matkasse är levererad.