• Helt ekologisk matkasse

  • Du får allt du behöver

  • Hälsosamma vardagsrätter

  • För 1-4 personer

  • Vegansk & vegetarisk matkasse

  • Kommer i en miljövänlig trälåda

 

20% på alla Årstidernas matkassar med kod:

HMATONLINE

 

Årstidernas matkassar

matkasse

från 308 kr
20% rabatt med kod HMATONLINE

Den veganska matkassen från Årstiderna kommer med fokus på god smak, bra näringsinnehåll och lättlagade recept.

Med gott om vegetabiliskt protein från bönor, nötter och linser kan du vara säker på att hela familjen får i sig en god och bred variation av bra näringsrik mat.

Varje matkasse levereras med allt du behöver för att göra fantastiskt goda och nyttiga middagar varje kväll.

 Finns För: 4 Middagar

Finns för: 1-4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 308 kr 

matlåda

från 399 kr
20% rabatt med kod HMATONLINE

Årstiderna är en av marknadens mest omtyckta och populära leverantörer av främst vegetariska matkassar.

Utsedda till Bästa Matkasseföretaget 2016 och med stort fokus på närodlat och vegetariskt är detta perfekt för dig som vill äta näringsriktigt och skonsamt för miljön.

Deras vegetariska matkasse kommer levererad med enkla och fräscha råvaror och med recept som är enkla att följa.

 Finns För: 3-5 Middagar

Finns för: 1-4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 349 Kr

grönsaker och mat

från 309 kr
20% rabatt med kod HMATONLINE

Framtagen och anpassad för dig som vill äta vegetariskt vissa dagar och fisk/fågel andra dagar.

Måltiderna går på under halvtimmen att tillaga och varje kasse kommer med en fiskrätt, en fågelrätt och två vegetariska eller veganska middagar.

Med råvaror av högsta kvalitet är du garanterad en bra upplevelse hos Årstiderna. 

 Finns För: 3 – 4  Middagar

Finns för: 2-4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 540 Kr 

matlåda

från 609 kr
20% rabatt med kod HMATONLINE

Årstidernas lakto-ovo-vegetariska snabbkasse är för dig som önskar äta god, vegetarisk mat på nolltid.

Med denna matkasse får du snabb men vällagad mat på under 30 minuter. Recepten innehåller få ingredienser och enkla tillagningsmetoder. Vilka grönsaker recepten baseras på beror på säsong.

 Finns För: 4 Middagar

Finns för: 2-4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 609 kr

Årstidernas matkassar

Årstiderna har ett stort fokus ekologiskt, närodlat och att maten är klimatsmart. Alla deras matvaror är uteslutande ekologiska och levereras i trälådor för minimal klimatpåverkan. För att säkerställa produkter av högsta kvalitet med minsta möjliga miljöpåverkan har Årstiderna tre egna gårdar med ekologiska odlingar.

Med spännande och lättlagade recept är det enkelt att få till fantastiskt goda, nyttiga och klimatsmarta måltider. Varje middag tar ca 45 minuter att tillaga och recepten är enkla att följa.

Många matkasseföretag kräver att du har vissa basprodukter hemma som kryddor och liknande. Med Årstiderna behöver du inte ha någonting hemma alls. Precis allt du behöver följer med i matkassen vilket har uppskattats av många.

Slipp allt det där jobbiga med att få till goda och varierande middagar. Hos Årstiderna får du allt du behöver för att skapa fantastiska måltider levererat direkt till dörren. Enklare än så blir det inte.

Årstidernas utbud av matkassar

Just nu erbjuder Årstiderna sju olika matkassar. Med möjlighet att anpassa matkassarna för antal personer och med alternativ som vegetariska och veganska matkassar finns det garanterat något för alla smaker.

 

Recept - Årstiderna

Årstidernas recept är alltid baserade på närodlade råvaror av högsta kvalitet. Varje vecka kommer med nya spännande recept. Alla recepten är framtagna för att gå relativt fort att tillaga samt att dem ska vara enkla att följa.

 

Leverans - Årstidernas matkassar

Med leveransmöjlighet till över 6000 postorter levererar Årstiderna till stora delar av Sverige. Ett enkelt sätt att kolla om de levererar just till dig är att gå in på deras hemsida och knappa in ditt postnummer så får du svar direkt.

Normalt levereras matkassarna på måndagar innan klockan 17.00. Dock finns det olika alternativ beroende på postnummer vilket du enkelt kan se när du gör en beställning.

Du kan även välja leveransintervall beroende på hur ofta du vill få en matkasse levererad. Välj mellan varje, varannan, var tredje eller var fjärde vecka. Även detta anger du vid beställningstillfället.