Matkassar & matbutiker med hemleverans i Örnsköldsvik

linas matkasse logga
  • Byt ut middagar själv

  • Fruktkasse & Energimix

  • Familjefavorit

matsmart logga 306x140
  • Extremt låga priser

  • 1000-tals produkter

  • Sparar på miljön

Matkasse Örnsköldsvik

Just nu finns det en leverantör av färdiga matkassar samt en matbutik som erbjuder hemleverans av matvaror i Örnsköldsvik. Företagen är Linas Matkasse samt Matsmart.

Linas matkasse har ett utbud på totalt sju olika matkassar i dagsläget. En av Linas populäraste matkasse är Linas Lättlagade Matkasse. Utan att tumma på smak eller näringsinnehåll erbjuder denna matkasse rätter som går fort att tillaga och som smakar fantastiskt gott. För att läsa mer om Linas Matkasses olika matkassar kan du klicka här.

En annan väldigt populär matkasse är Barnkassen. Med enkla och barnvänliga recept som går fort att kasta ihop har detta blivit en riktig storsäljare. För mer information kan du klicka här.

Matsmart är en annorlunda matbutik som har som huvudsakligt mål att få ner matsvinnet i Sverige. Detta gör de genom att köpa upp s.k andra hands produkter. Det handlar om produkter där exempelvis etiketten har hamnat snett eller någonting annat estetiskt har blivit fel, som exempel. Tillverkarna väljer att kasta dessa produkter då de inte kan sälja dem till matbutiker runt om i Sverige och där kliver Matsmart in och köper upp dessa varor till väldigt låga priser. Detta gör att du som slutkonsument kan välja bland 100-tals olika varor till riktiga kanonpriser. För att läsa mer om Matsmart kan du klicka här!