Matkassar & matbutiker med hemleverans i Skåne

city gross logga
  • Hemleverans 50 kr

  • Från 299 kr

  • Störst utbud

linas matkasse logga
  • Byt ut middagar själv

  • Fruktkasse & Energimix

  • Familjefavorit

matsmart logga 306x140
  • Extremt låga priser

  • 1000-tals produkter

  • Sparar på miljön

Matkasse Skåne

Just nu finns det två leverantörer av färdiga matkassar som erbjuder leverans i Skåne. Tillsammans erbjuder dessa två företag över 15 roliga, spännande och goda matkassar att välja bland. Leverantörerna som erbjuder leverans i Skåne är City gross samt Linas Matkasse.

Flexkassen som finns att hitta hos City Gross har blivit en riktigt populär matkasse och man kan enkelt förstå varför. Flex står för flexibilitet och det är precis det denna matkasse erbjuder. Du väljer nämligen själv vilka rätter matkassen ska vara baserad på. Detta gör genom att enkelt välja rätter ur deras ”receptbank”. Detta kan låta knepigt men är verkligen superenkelt. När du har valt vilka rätter du vill att just din matkasse ska innehålla är det bara välja för hur många personer samt för hur många dagar du vill att matkassen ska vara för. Och vips, med några få knapptryck har du skapat en helt unik matkasse anpassad helt och hållet efter dina önskemål. Om du vill läsa mer om Flexkassen kan du göra det genom att klicka här!

En annan populär matkasse från City Gross är den Billiga matkassen. Perfekt för dig som vill lyxa till det lite med en färdig matkasse men som fortfarande vill hålla nere matkostnaderna. Du kan läsa mer om den billiga matkassen här.

Det finns även en speciell typ av matbutik som erbjuder hemleverans av matvaror i Skåne. Detta är Matsmart. Matsmart har som fokus att få ner matsvinnet i Sverige och har en helt unik affärsidé. Det Matsmart gör är att de köper upp andra sorterings varor. Detta är varor som på något sätt har någon typ av defekt och därför normalt kastas av tillverkaren. Normalt handlar det om att tex trycket på varan blev snett eller i fel färg eller liknande. Detta gör att producenterna inte kan sälja produkterna till de vanliga matbutikerna och istället kastar produkterna. Här går Matsmart in och köper upp dessa partier till väldigt låga priser. Detta gör att du som slutkund kan välja bland hundratals olika produkter till riktiga superpriser. För att läsa mer om Matsmart kan du klicka här.