Matkassar & matbutiker med hemleverans i Jönköping

city gross logga
  • Hemleverans 50 kr

  • Från 299 kr

  • Störst utbud

linas matkasse logga
  • Byt ut middagar själv

  • Fruktkasse & Energimix

  • Familjefavorit

matsmart logga 306x140
  • Extremt låga priser

  • 1000-tals produkter

  • Sparar på miljön

Matkasse Jönköping

Det finns två matkasseföretag samt en matbutik som erbjuder hemleverans i Jönköping. Med ett utbud av 19 olika färdiga matkassar kan du vara säker på att hitta någon som passar dig och dina preferenser. Linas matkasse & City Gross erbjuder en stor mängd av olika matkassar som vegetariska, veganska och barnkassar. Det finns även matkassar anpassade för dig som tränar samt för dig som är gluten eller laktosintolerant.

För dig som vill hålla koll på vikten finns Viktväktarkassarna från City Gross. Varje meny är anpassad och gör det enkelt att hålla koll med deras poängsystem.

Om du har miljö & klimat i fokus kan du enkelt välja närodlad ekologisk mat som ger minimal klimatpåverkan. Du kan även hämta ut matkassen i butik hos t.e.x City Gross vilket gör att du både sparar pengar samtidigt som du värnar om miljön.

Många har fått en bild av att färdiga matkassar är dyrt & lyxigt. Sanningen är att upp till 80% av dom som testat färdiga matkassar anser att dom har en oförändrad eller minskad matbudget. En annan positiv sak är att många uppger att dom har fått bättre koll på vad maten faktiskt kostar varje månad.

När du beställer en matkasse i Jönköping levereras den i en specialanpassad kylbil. Detta garanterar dig att dina varor alltid förvaras i rätt temperatur och håller högsta kvalitet. Dom flesta företag erbjuder även nöjd-kund-garanti vilket gör att du som kund kan känna dig säker på att du kommer bli nöjd.

Utkörning av matkassar i Jönköping

Vi på Handla mat online har försökt att göra det så enkelt för dig som möjligt. Genom att samla alla matkassar med hemleverans i Jönköping slipper du spendera tid på att hitta dom företagen som gör det. Med stor variation gällande leveransdagar samt tider är det enkelt att hitta en matkasse och ett leveransalternativ som passar just dig. Många företag levererar även både vardagar, helger samt kvällar.

Ni har missat ett företag som levererar matkassar i Jönköping

Om vi saknar något företag som levererar matkassar i Jönköping får ni mer än gärna kontakta oss så vi kan addera den till vår lista. Tanken är att du som kund ska få alla matkassar och företag samlade på samma ställe för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att hitta någonting som passar just dig.