Flexkassen – för dig som vill välja själv

Idag finns ett par så kallade Flexkassar på marknaden. Flex står i det här fallet för flexibilitet och innebär att du som kund kan byta ut varor och produkter efter dina egna önskemål. Perfekt för dig som känner att en färdig matkasse är för fyrkantig för din smak. 

city gross flexkassen

från 30 kr per portion

Den perfekta matkassen för både stora och små familjer. Flex står för anpassningsbar och denna matkasse är just det. För mellan 2-12 personer och från 3-7 middagar så är detta tveklöst den mest anpassningsbara matkassen på marknaden.

Med möjligheten att själv byta recept tills man har hittat sin perfekta veckomeny har detta snabbt blivit en stor favorit. 

 Finns För: 3 – 7 Middagar

Finns för: 2 – 12 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 30 Kr Per Portion

 

matkasse

från 579 kr

Linas Matkasses barnkasse finns både som glutenfri, laktosfri och i en vanlig variant. För 3 eller 5 dagar.

För Linas Matkasse 5 dagar har du möjlighet att byta ut middagarna så de bättre passar er familj. Med hjälp av detta kan du även byta in fler vegetariska rätter i menyn.

Linas Matkasse ger också råd i recepten på hur du lättare kan separera maten på tallriken så de passar alla i familjen. 

 

 Finns För: 5 Middagar

Finns för: 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 579 kr (ord pris 879 kr)

 

vit matkasse

från 499 kr

Linas Matkasses vegetariska och flexitariska matkasse innehåller rätter helt utan kött, fisk och fågel – eller med enstaka rätter.

I denna Veg & Flex-kasse har du möjlighet att själv kombinera vegetariska rätter med rätter från den flexitariska menyn. Du kan själv byta ut rätter mot andra.

Matkassen har en blandning av recept från Linas Originalkasse och Linas inspirationskasse. Den utlovar alltså en hög grad av inspiration. 

 

 Finns För: 4 Middagar

Finns för: 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 499 kr (ord pris 799 kr)