Barnkassar – matkassar med recept som barn gillar

Aktuella rabatter:

  • City Gross: Just nu upp till 100 kr rabatt
  • Linas Matkasse: Använd koden 50AT1 för att få 50% på din första matkasse!
  • Middagsfrid: Bäst i test 2018 – det firar vi med upp till 300 kr rabatt på din första matkasse!
city gross barnkasse bamsekassen

Prova-på-pris från

549 kr

Ord.Pris 649 kr

City Gross barnkasse passar den stressade familjen perfekt. Med goda och lättlagade recept blir vardagspusslet lite enklare att få ihop. Varje vecka kommer en ny spännande veckomeny som aldrig misslyckas med att överraska. Alla matkassar från City Gross kan både hemleverans samt upphämtas i butik.

 Finns För: 3 – 5 Middagar

Finns för: 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 549 kr 

middagsfrid barnkassen

prova-på-pris från

545 kr

ord.pris 795 kr

Middagsfrids barnkasse har den perfekt blandningen för familjen! Barnkassen har en varierande meny av kött, fågel, fisk samt vegetariskt och kommer fulladdad med fräscha och nyttiga råvaror varje vecka. Klassiska favoriter och nya spännande maträtter som uppskattas av alla.

 Finns För: 4 Middagar

Finns för: 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från: 545 kr (Ord.Pris 795 kr)

en matkasse från linas matkasse

prova-på-pris från

479 kr

ord.pris 679 kr

Linas barnkasse är en av de mest omtyckta och populära barnkassarna på marknaden. Med fräscha och goda råvaror blir middagarna alltid lyckade. Varje måltid är anpassad för att vara god, näringsrik och ta max 30 minuter att tillaga. Du kan även välja att få Linas barnkasse som glutenfri eller laktosfri. Just nu får du en Linas fruktkasse gratis vid köp av en Linas barnkasse.

Finns för 3 & 5 Middagar

Finns för 4 Personer

tecknad pengasymbol

Pris från 479 kr (Ord.Pris 679 kr)

Barnkasse med barnanpassade smaker

Barnkassen är anpassad för dig som har ett eller flera barn och som vill förenkla din vardag. Att handla mat kan ofta vara både tids- och energikrävande. Med den färdiga barnkassen kan du lägga din tid på viktigare saker än att gå runt i en matbutik och fundera på vad ni ska äta till middag. Med enkla recept och utan några halvfabrikat blir middagen alltid lättlagad och nyttig! En barnkasse är utformad efter barnens smaklökar och deras behov. Varje barnkasse innehåller milda smaker och alla de näringsämnen som just barn behöver. Välj mellan mängder av olika färdiga recept och hitta den barnkasse som passar just dig och din familj.

Barnkasse – för familjen med många viljor

Att ständigt komma på vad man ska laga till middag kan bli tråkigt och tröttsamt i längden. För många familjer leder detta till att man äter mindre varierat än man egentligen skulle önska. Med barnkassen slipper du dessa problem. Varje vecka kommer med en ny spännande veckomeny som dina barn kommer att älska. Varorna är alltid pinfärska och levereras till dig i en kylbil så kylkedjan inte bryts och varornas färskhet och kvalitet aldrig sviktar. Många av de företag vi samarbetar med erbjuder även nöjd-kund-garanti för alla sina matkassar!

Barnkasse – är det dyrt?

Många tror att färdiga matkassar är dyra och någonting som de kanske inte har råd med. Sanningen är att färdiga matkassar ofta blir billigare än när du handlar mat direkt i butiken. Förutom att du sparar tid och energi så sparar de flesta även pengar – enligt Linas Matkasse har 80% av deras kunder haft samma eller lägre matkostnader sen de började med färdiga matkassar. En annan positiv fördel med färdiga matkassar är att du får exakt den mängd mat du behöver – detta leder till mindre svinn vilket är bra för både plånboken och miljön.

Menyexempel från Linas Barnkasse

Måndag: Bamsebiff med potatismos, skysås & morotssallad Tisdag: Pizza Piazza med rostbiff & vitkålssallad Onsdag: Kycklinggryta med apelsin & ris Torsdag: Fräsig korvstroganoff med körsbärstomater, oregano & vitlök Fredag: Torsk i ägg- & persiljesås med kokt potatis & gröna ärter

Menyexempel Från City Gross Barnkasse

Måndag: Gulaschgryta med kidneybönor och kumminyoghurt Tisdag: Lax- och rotfruktspytt med citronsås Onsdag: Tomatgratinerad canneloni med kyckling & ricotta Torsdag: Fläskkarré med bön- och potatissallad

Menyexempel Från Middagsfrids Barnkasse

Måndag: Pizzafisk med grönsakstavar Tisdag: Tacotallrik de luxe med hemmagjord tacosås Onsdag: Kalkon med rostad potatiis, kryddsmör & tomatsallad Torsdag: Linsbolognese med parmesan & pasta